همه خانم ها با رشد موهای زائد بدن مشکل دارند. در میان روش های مختلفی که برای خلاص شدن از شر این موهای اضافی ابداع شده است، ساده ترین روش، اصلاح کردن است. اما با این کار، پوست خیلی زود چروکیده و تیره می شود. در واقع شما نباید تنها به حذف موهای زائد فکر کنید بلکه سلامت و زیبایی آن نیز بسیار مهم است. لیزر موهای بدن، یکی از بهترین و جدیدترین روش هایی است که به گفته متخصصین، عملکرد بسیار خوبی داشته و کمترین آسیب را برای پوست خواهد داشت. برای آشنایی کامل با لیزر موهای زائد تا انتهای این مقاله همراه آنیل آکادمی بمانید.
عملکرد لیزر موهای زاید به چه صورت انجام میشود؟
ازطریق استفاده از نور لیزر موهای زاید سوزانده میشوند چرا که نور لیزر قادر است ازطریق حرارتی که ایجاد میکند موی تیره رنگ داخل فولیکول را از بین ببرد. موی بدن انسان ها در مراحل مختلفی قراردارند مرحله رشد و مرحله استراحت . زمانی که لیزرموهای زاید انجام میشود اگر موهای بدن در فاز و مرحله رشد باشند ، بخش عمده ای از فولیکولهای مو با انجام لیزر سوخته و از بین میرود ولی زمانی که موها در مرحله استراحت قرار دارند، در واقع میتوان گفت که لیزر بر آنها اثری ندارد. بنابراین جلسات متعددی نیاز است که تمام موهای زاید از بین بروند.
حتما مراحل انجام لیزر موهای زائد را تکمیل کنید
یکی از دلایل ناراضایتی از لیزر موهای زائد رشد مجدد موهای زائد است. از بین رفتن موهای زائد تنها در صورتی برای همیشه انجام می شود که شما تمام مراحل لیزر موهای زائد را به اتمام رسانده باشید. این روش چیزی حدود 8 تا 10 جلسه زمان نیاز دارد که بسته به عواملی ممکن است بیشتر نیز شود. در جلسات ابتدایی شما تنها شاهد کند شدن رویش موهای زائد هستید اما به مرور دیگر خبری از رشد موهای زائد نیست. این شما را فریب می دهد که دیگر نیاز به مراجعه به کلینیک ندارید. اما مراحل انجام لیزر موهای زائد اگر تکمیل نشود فولیکول های مو برای رشد مجدد فرصت یافته و خود را ترمیم می کنند. پس در صورتی که تمام شرایط پوست و موی شما برای انجام لیزر موهای زائد آماده باشد، حداققل باید 10 جلسه لیزر موهای زائد را انجام دهید.
انواع موهای زاید
- کرک هلویی: موهای پرزی کرک هلویی نام دارند
- موهای ترمینال: موهای خشن و ضخیم موهای ترمینال نام دارند، تیره رنگ هستند و قطری حدودا 150 تا 300 میکرومتر دارند
انواع دستگاههای لیزر
با توجه به نوع پوست مراجعه کننده، ضخامت و همچنین رنگ مو و ناحیه ای که جهت انجام لیزر انتخاب میشود یکی از دستگاههای زیر استفاده میشود. در انتخاب دستگاه به دو فاکتور اساسی و مهم دقت کنید
- تکنولوژی دستگاه
- نوع برند
دستگاه الکساندرایت و دایود جز شناخته شده ترین دستگاهها محسوب میشوند
دستگاه الساندریت باتوجه به طول موجی که دارد (755نانومتر) و باقابلیت تنظیم میزان انرژی مورد نیاز با توجه به نیاز هر فرد با نوع و رنگ پوست متفات ، برای انواع پوست گزبنه ی مناسبی است .
دستگاه الساندریت با کارایی بسیار بالا و درصد خطای پایین و عدم داشتن عوارض طولانی مدت جز بهترین دستگاههای لیزر محسوب میشود.
این لیزر برای تمامی پوست ها مناسب است حتی پوست های خیلی تیره و به علت قدرت نفوذ به عمیق ترین ناحیه پوست قادر است ضخیم ترین موها را نیز از بین ببرد.درمقایسه بین دو دستگاهی که نام بردیم ( دستگاه دایود و دستگاه الکساندریت ) به دلیل طول موج بیشتر دستگاه دایود ، عمق نفوذ بالاتری نسبت به الکساندریت دارد. تکنولوژی به کار گرفته شده در دستگاه الکساندریت ، باعث افزایش توان دستگاه شده که منجر به کاهش درد و جواب دهی بالاتر در مدت زمان کوتاهتر خواهد بود.
عوارض لیزر
لیزر موهای زائد هیچ گونه عوارضی در پی نخواهد داشت و افرادی که نگران عارضه های چون سرطان، کاهش باروری و نازایی هستند میتوانند باخیال راحت جلسات لیزر خود را انجام دهند ، حتی انجام لیزر میتواند به بهبود تیرگی ناحیه تناسلی واز بین بردن جوش های ناحیه تناسلی کمک شایانی کند
نکات مهم پس از انجام لیزر موهای زاید:
- به مدت سه روز پس از انجام لیزر از رفتن به سونا و استخر اجتناب کنید
- برای تسکین درد از ژلی که داده میشود استفاده کنید
- موهای زاید نواحی مورد نظررا قبل از انجام لیزر بااستفاده از ژیلت مناسب از بین ببرید.
چه افرادی برای لیزر مناسب نیستند؟
- افراد زیر 12 سال
- افرادی که دچار اختلالات هورمونی هستند
- افرادی که دچار تب خال های مکرر میشوند
- افرادی که جوش های چرکی ، گوشت اضافی و یا خال درمحل لیزر دارند
- افرادی که درگیر بیماری لوپوس هستند
- افراد باردار
دوره های مرتبط