در این مقاله با فواید میکرودرم به عنوان یکی از بهترین روش های جوانسازی آشنا می شویم. در روش میکرودرم ابریژن یا میکروابریشن ، کل سطح پوست را در معرض تماس با یک ماده معدنی بی ضرر که همان پودر اکسید آلومینیوم می باشد قرار می دهند. بی ضرر بودن ماده به کار گرفته شده در میکروابریژن خود از فواید میکرودرم به شمار می رود. پودر با داشتن کریستال های ریز موجب می شود که پوست ساییده شده و بافت های مرده از بین رفته و ترمیم پوست فعال گردد.
میکرودرم آبریژن چیست؟
میکرودرم آبریژن از رایج ترین و محبوب ترین روش های کلاژن سازی و جوان سازی پوست از طریق لایه برداری و از بین بردن سلول های مرده پوست است. نتیجه این کار از بین رفتن چین و چروک ها، کک و مک، لکه های ناشی از آفتاب سوختگی یا سولار، شفاف سازی و روشن شدن پوست و … می باشد.
روش انجام میکرودرم آبریژن
قبل از میکرودرم آبریژن پوست شما می بایست عاری از هرگونه آلودگی، مواد آرایشی و اضافی باشد. سپس با استفاده از اپلیکاتور مخصوص این کار که روی پوست کشیده می شود، لایه های رویی و ضخیم پوست شما به آرامی و بدون هیچ دردی ساییده خواهند شد.
در همین حین ذرات ریز اکسید آلومینیوم یا بی کربنات سدیم از سری این اپلیکاتور به صورت مکش وارد پوست شما شده و جایگزین لایه ی از بین رفته می شوند. این عمل حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه برای صورت و حدود ۲۰ دقیقه برای گردن پیشنهاد می شود.
پس از اتمام کار میکرودرم آبریژن با استفاده از کرم های آبرسان، مرطوب می شود تا احساس خشکی و سوزش نداشته باشید.
انواع میکرودرم ابریژن
دستگاه ابریژن صورت بر اساس نیاز افراد در انواع مختلفی ساخته شده است. از نوع خانگی و ساده آن تا دستگاههای حرفهای در بازار موجود است. دستگاههای حرفهای از نظر عملکرد دو نوع هستند. تفاوت آنها در نوع هند پیس است.
۱. دستگاه میکرودرم آبریژن الماسی
در این نوع از دستگاه میکرودرم، هند پیس دارای نوک الماسی است. این بخش برای لایهبرداری سلولهای مرده پوست طراحی شده است. در این دستگاه پس از لایهبرداری بلافاصله سلولهای مرده با مکش جمعآوری میشوند. شدت لایهبرداری به نحوه کار متخصص بستگی دارد. هرچه فشار دستگاه روی پوست بیشتر باشد و مکش طولانیتر انجام شود، لایهبرداری شدیدتر است. معمولا از این نوع دستگاه برای نواحی حساس صورت مانند پوست زیر چشم استفاده میشود.
۲. دستگاه میکرودرم آبریژن کریستالی
هند پیس این نوع دستگاه، کریستالها را روی پوست ساطع میکند. با اسپری شدن کریستالهای بسیار ریز روی پوست، سلولهای مرده جدا شده و توسط ساکشن جمعآوری میشود. کریستالهایی که در این نوع دستگاه استفاده میشوند، انواع مختلفی دارند. این کریستالها ممکن است اکسید آلومینیوم یا بیکربنات سدیم باشد.
کاربرد اصلی میکرودرم صورت چیست؟
رفع لکه ناشی از آفتاب یا پس از درمان آکنه
تماس مستقیم پوست صورت با اشعه نور مستقیم خورشید میتواند، فرآیند پیری در فرد را سریع کند. اشعه آفتاب میتواند باعث سوختگی شدید و ایجاد لک روی پوست صورت شود. میکرودرم صورت یکی از روشهای درمانی میباشد که با استفاده از آن میتوان علاوه بر جوانسازی پوست صورت به ترمیم بخشهای آسیب دیده هم کمک کرد. در واقع ترمیم بافتهای آسیب دیده ناشی از آفتاب سوختگی و لایه برداری پوست صورت یکی از کاربردهای اصلی میکرودرم صورت میباشد.
از بین بردن جای زخم و جای جوش یا اسکار
بسیاری از افراد از جای جوشهای جوانی، آکنه، جای آبلهمرغان و… ناراحت هستند. با استفاده از میکرودرم صورت میتوان جای جوش و اسکارهای سطحی را از بین برد. هرچه عمق این اسکارها بیشتر باشد مدت زمان و جلسات زیادتری برای میکرودرم صورت نیاز است. در بسیاری از مواقع آکنههای سطحی و ضعیفی روی پوست صورت ظاهر میشوند که تنها با یک الی دو جلسه میکرودرم صورت میتوان آنها را محو کرد.
جوان سازی پوست
از این روش در درمان چروک های سطحی و کم عمق پوست می توان استفاده کرد. قوام کلی پوست پس از چند جلسه درمان بهتر خواهد شد ولی چروک های خیلی عمیق با این روش درمان نمی شوند و این که پوست شفاف تر و محکم تر می شود، از دیگر فواید میکرودرم می باشد.
برطرف کردن تاتو یا خالکوبی
در مواردی بسیاری از خانم هایی که تاتو دارند می توانند از این روش درمانی و زیبایی کمک بگیرند. البته در صورتی که تاتو سطحی باشد تاثیر گذاری اش بیشتر خواهد بود.
دوره های مرتبط